Font size
  • A-
  • A
  • A+
Site color
  • R
  • A
  • A
  • A
SamISI virtual ta'lim tizimi
  • Русский ‎(ru)‎ English ‎(en)‎ O'zbekcha ‎(uz)‎
  • Kirish
Asosiy mundarijaga

2-kurs

  1. Uyga
  2. Kurslar
  3. 2020-2021 o'quv yili
  4. II-SEMESTR
  5. Servis fakulteti
  6. Servis kafedrasi
  7. 2-kurs
Tovarlarning qalbakiligini aniqlash va identifikatlash

Tovarlarning qalbakiligini aniqlash va identifikatlash

Основа рационального питания

Основа рационального питания

Основы товароведения и экспертизы товаров однородных групп

Основы товароведения и экспертизы товаров однородных групп

Demografiya va ovqatlanish asoslari

Demografiya va ovqatlanish asoslari

Texnologik jarayonlarni avtomatlk boshqaruvi

Texnologik jarayonlarni avtomatlk boshqaruvi

Texnologik jarayonlarni avtomatlk boshqaruvi

Texnologik jarayonlarni avtomatlk boshqaruvi

Standartlashtirish, sertifikatlashtirish va metrologiya xizmati

Standartlashtirish, sertifikatlashtirish va metrologiya xizmati

Sifatni boshqarishni tashkil etish
Ruziboy Normaxmatov

Sifatni boshqarishni tashkil etish

Restorandagi texnologik jarayonlar

Restorandagi texnologik jarayonlar

Restoran jihozlari ekspluatatsiyasi

Restoran jihozlari ekspluatatsiyasi

Товароведение пищевых продуктов

Товароведение пищевых продуктов

Oziq-ovqat mahsulotlari tovarshunosligi

Oziq-ovqat mahsulotlari tovarshunosligi

Oziq-ovqat mahsulotlari ekspertizasi asoslari

Oziq-ovqat mahsulotlari ekspertizasi asoslari

ОБОРУДОВАНИЕ ПРЕДПРИЯТИЙ ОБЩЕСТВЕННОГО ПИТАНИЯ И ИХ ЭКСПЛУАТАЦИЯ

ОБОРУДОВАНИЕ ПРЕДПРИЯТИЙ ОБЩЕСТВЕННОГО ПИТАНИЯ И ИХ ЭКСПЛУАТАЦИЯ

Ovqatlanish korxonalari jixozlari va ularning ekspluatatsiyasi

Ovqatlanish korxonalari jixozlari va ularning ekspluatatsiyasi

ДЕМОГРАФИЯ И ОСНОВЫ ПИТАНИЯ

ДЕМОГРАФИЯ И ОСНОВЫ ПИТАНИЯ

Oqilona ovqatlanish asoslari

Oqilona ovqatlanish asoslari

Stay in touch

  • http://md.sies.uz
  • +998 (66) 233 38 73
  • sies_info@edu.uz
Data retention summary
Get the mobile app