Font size
  • A-
  • A
  • A+
Site color
  • R
  • A
  • A
  • A
SamISI virtual ta'lim tizimi
  • Русский ‎(ru)‎ English ‎(en)‎ O'zbekcha ‎(uz)‎
  • Log in
Skip to main content

3-kurs

  1. Home
  2. Courses
  3. 2020-2021 o'quv yili
  4. II-SEMESTR
  5. Servis fakulteti
  6. Servis kafedrasi
  7. 3-kurs
Restoran ishini tashkil etish

Restoran ishini tashkil etish

Restoranlarda taomlar tayyorlash texnologiyasi

Restoranlarda taomlar tayyorlash texnologiyasi

Dunyo xalqlari ovqatlanishining xususiyatlari

Dunyo xalqlari ovqatlanishining xususiyatlari

Milliy taomlar texnologiyasi

Milliy taomlar texnologiyasi

Sanitariya va gigiyena 3-kurs

Sanitariya va gigiyena 3-kurs

Xizmat ko'rsatish korxonalarini elektron texnikasi

Xizmat ko'rsatish korxonalarini elektron texnikasi

Oziq-ovqat mahsulotlari tovarshunosligi va ekspertizasi

Oziq-ovqat mahsulotlari tovarshunosligi va ekspertizasi

Nooziq-ovqat tovarlari tovarshunosligi va ekspertizasi

Nooziq-ovqat tovarlari tovarshunosligi va ekspertizasi

Stay in touch

  • http://md.sies.uz
  • +998 (66) 233 38 73
  • sies_info@edu.uz
Data retention summary
Get the mobile app