Font size
  • A-
  • A
  • A+
Site color
  • R
  • A
  • A
  • A
SamISI virtual ta'lim tizimi
  • Русский ‎(ru)‎ English ‎(en)‎ O'zbekcha ‎(uz)‎
  • Kirish
Asosiy mundarijaga

III-Bosqich

  1. Uyga
  2. Kurslar
  3. 2020-2021 o'quv yili
  4. I-SEMESTR
  5. Servis fakulteti
  6. Servis kafedrasi
  7. III-Bosqich
Tovarlar bojxona ekspertizasi
Ruziboy Normaxmatov

Tovarlar bojxona ekspertizasi

Oziq-ovqat mahsulotlari sifatini aniqlashning fizik-kimyoviy usullari

Oziq-ovqat mahsulotlari sifatini aniqlashning fizik-kimyoviy usullari

Oziq-ovqat xavfsizligini ta'minlash

Oziq-ovqat xavfsizligini ta'minlash

Nooziq-ovqat tovarlari ekspertizasi asoslari

Nooziq-ovqat tovarlari ekspertizasi asoslari

Sensorli taxlilning zamonaviy usullari

Sensorli taxlilning zamonaviy usullari

Restoranda oziq-ovqat xafsizligini ta'minlash

Restoranda oziq-ovqat xafsizligini ta'minlash

Ovqatlanish korxonalari jarayonlarni loyihalash

Ovqatlanish korxonalari jarayonlarni loyihalash

Stay in touch

  • http://md.sies.uz
  • +998 (66) 233 38 73
  • sies_info@edu.uz
Data retention summary
Get the mobile app